Basketbolda Maçın Ardından

Demir İnşaat Büyükçekmece Başantrenörü Çıvgın: 'Maçta bir ara 14 sayı öne geçtik ama Best Balıkesir doğru hücum etti ve kazandı' Best Balıkesir Başantrenörü Demir: 'Bundan sonraki maçlarda da son dakikaya kadar mücadelemizi sürdüreceğiz'.

Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nin 17. haftasında sahasında Best Balıkesir'e 100-92 mağlup olan Demir İnşaat Büyükçekmece'nin başantrenörü Özhan Çıvgın, kendileri için önemli bir maçı kaybettiklerini söyledi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Çıvgın, zor bir haftadan geçtiklerini belirterek, 'Maçta bir ara 14 sayı öne geçtik ama Best Balıkesir doğru hücum etti ve kazandı. Bizim için çok önemli bir maçtı fakat kaybettik. Verdiğimiz 21 hücum ribaundu da maçı neden kaybettiğimizin göstergesiydi.' ifadelerini kullandı.

Demir İnşaat Büyükçekmeceli oyuncu Mutlu Akpınar, ilk yarıda iyi başladıkları maçı ikinci yarıda kaybettiklerini ancak hedeflerinden uzaklaşmayacaklarını kaydetti.

- Best Balıkesir cephesi

Best Balıkesir Başantrenörü Hakan Demir, iki taraf için de zor bir maç olduğunu dile getirdi.

Demir, ilk yarıda iki takımın da birbirine yakın oynadığını anlatarak, 'Üçüncü periyodu Demir İnşaat Büyükçekmece gerçekten mükemmel oynayarak bizi zor bir duruma soktu. Dördüncü çeyrek ve uzatmada ise biz iyi oynadık. Oyuncularımızı tebrik ediyorum. Spor Toto Basketbol Süper Ligi'ne yakışır bir maç oldu. Bu hafta takım içinde değişiklikler yaptık. Takım kimyasının bizi kazandırabileceğini gördük. Bundan sonraki maçlarda da son dakikaya kadar mücadelemizi sürdüreceğiz.' değerlendirmesinde bulundu.

Best Balıkesirli oyuncu Andrew Delano, hızlı hücumlarda takımına yardımcı olmaya çalıştığını ve ekip halinde yükselişlerine devam edeceklerini aktardı.

Kaynak: AA