Nazilli Belediyespor Teknik Direktörü Ertem Açıklaması

'Nedendir bilmiyorum, biz bunları hak etmedik diyorum.'

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Nazilli Belediyespor Teknik Direktörü Ahmet Kazım Ertem, bazı taraftarlarının kendisinin istifasına yönelik yaptığı tezahüratlara ilişkin, 'Nedendir bilmiyorum, biz bunları hak etmedik diyorum. Biz de insanız' dedi.

Ertem, Esat Ergüler Spor Tesislerinde düzenlediği basın toplantısında geçtiğimiz hafta oynadıkları Büyükçekmece Tepecikspor karşılaşmasında taraftarın kendisine yönelik yaptığı tezahüratlara ilişkin açıklamalarda bulundu.

'İstifa' tezahüratlarını hak etmediğini anlatan Ertem, 'Nedendir bilmiyorum, biz bunları hak etmedik diyorum. Biz de insanız. Acaba burada bir provokasyon mu var? Diye düşünüyorum. Tahrik var, hasetlik var. Ama kimse unutmasın ki sadece de bir Nazilli Belediyespor takımı var. Başka da bir takım yok. Herkesin bu takıma sahip çıkması lazım. Biz yolcuyuz, onlar hancı. Bizden çok daha fazla sahip çıkmaları lazım.' ifadelerini kullandı.

Herkesin şapkasını önüne koyup düşünmesi gerektiğine dikkati çeken Ertem, kendisinin takıma yönelik katkılarının görüldüğünü, takıma zarar verdiğini düşündüğü an istifa edecek kadar erdemli biri olduğunu dile getirdi.

Nazilli Belediyespor'un bir sevda olduğunu belirten Erdem, şunları kaydetti:

'Eğer başarılıysak da bu gemiyi terk etmem. Bunu da herkes bilsin. Demek ki bu denli hizmet ettiğimiz Nazilli Belediyespor’daki alkışın, emeğin ve terin geri dönüş şekli böyleymiş diyorum. İnsanların huzuru ve ekmeği ile oynanmaz. Belki bir maç 1-0 bitseydi belki bu olaylar olmazdı. İkinci gol olunca boşalma oldu. Beni sevmeye bilirsin ama hakaret, küfür ve ağzına geleni söyleyemezsin. Eleştir ona bir şey demem.'

Kaynak: AA