Elazığspor, Göztepe Maçını Bekliyor

Elazığspor Teknik Direktörü Bektaş: 'İnşallah artık oyunumuzu skora yansıtırız. Yönetimimize ve bizi sevenlere bu galibiyeti hediye etmek istiyoruz'

TFF 1. Lig ekiplerinden Elazığspor'un teknik direktörü Bayram Bektaş, Göztepe maçına ilişkin, 'İnşallah artık oyunumuzu skora yansıtırız.' dedi.

Bordo-beyazlı ekip, hafta sonu oynayacakları Göztepe maçının hazırlıklarını teknik direktör Bektaş yönetiminde kulüp tesislerinde sürdürüyor.

Bektaş, idman öncesi basın mensuplarına yaptığı açıklamada, skoru bulduklarında ve oyunu tutmaları gereken anlarda acemi hareketler nedeniyle gol yediklerini belirtti.

Bu hafta sahalarında Göztepe'yi konuk edeceklerini hatırlatan Bektaş, şöyle konuştu:

'İnşallah artık oyunumuzu skora yansıtırız. Yönetimimize ve bizi sevenlere bu galibiyeti hediye etmek istiyoruz. Maç sonunda da güzel bir futbolu gönülden Elazığspor'u seven insanlara da hediye etmiş oluruz. Yönetimimizin de buna hakkı olduğunu düşünüyorum. Sağ olsunlar bu halde bile bize inanıyorlar, bize güveniyorlar. Biz hala görevimizin başındayız.'

Göztepe maçından hem skor, hem de oyun anlamında çok farklı şeyler beklediğini kaydeden Bektaş, bunun da serinin başlangıcı olmasını temenni etti.

- Murat: 'Kesinlikle hedefimiz 3 puan'

Futbolculardan Murat Kayalı son haftalarda aldıkları kötü sonuçlardan dolayı çok üzgün olduklarını anlatarak camiadan özür diledi.

Bu skorları alanların kendileri olduğunu ve düzeltecek olanların da yine kendileri olacağını vurgulayan Murat, Elazığspor'un kenetlendiğinde neler yapabileceğini daha önce gösterdiğini savundu.

Göztepe maçıyla da bu kararlılığı göstermek istediklerini aktaran Murat Kayalı, 'Kesinlikle hedefimiz 3 puan. Hazırlıklarımız bu yönde gidiyor. Kendi aramızda hem hocamızla hem arkadaşlarımızla gerekli konuşmaları yaptık. Gereken dersleri aldık. İnşallah Göztepe maçından 3 puan alıp bu sıkıntılı süreçten çıkmak istiyoruz.' diye konuştu.

- Ozan: 'Elazığspor'u inşallah bu ligde tutacağız'

Bordo-beyazlı ekibin tecrübeli futbolcusu Ozan Tahtaişleyen ise hedeflerinin ligde kalmak olduğunu söyledi.

Ozan, bir an önce ligde tırmanışa geçeceklerine inandığını dile getirerek, şu ifadeleri kullandı:

'Elazığspor'u inşallah bu ligde tutacağız. Bu hafta çok önemli bir maçımız var. Göztepe şampiyonluğa oynayan bir takım. Buraya kazanmak için gelecekler ama burası da Elazığ deplasmanı. Öyle kolay değil maç kazanmak. Bunu da hakemin ilk düdüğünden bitiş düdüğüne kadar göstereceğiz ve inşallah hedeflediğimiz 3 puanı da alacağız.'

Kaynak: AA