Çorum Belediyesspor'da Umutlar Sürüyor

Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Çorum Belediyespor'un Teknik Direktörü Gürses Kılıç, 'Van galibiyeti sonrası lig bizim için yeniden başlamış oldu. Şimdi tüm şehir el ele verip bu işin altından kalkma zamanı.' dedi.

Kılıç, yaptığı açıklamada, ligde geçen hafta sonu kendi evlerinde konuk ettikleri Van Büyükşehir Belediyespor maçında haklı ve önemli bir galibiyet aldıklarını belirterek, gelecek haftalarda toplayacakları puanların zirve yarışında çok önemli olduğunu ifade etti.

Ligde artık kolay maç olmadığına dikkati çeken Kılıç, şöyle konuştu:

'Ancak bizim de hedefimiz var. Bu hedef doğrultusunda çalışmalarımıza devam edeceğiz. Takımımızda artık taşlar yerine oturmaya başladı. Bundan sonraki süreçte tamamen kazanmaya odaklı bir süreç geçireceğiz. Öyle ya da böyle bu takımın başarısı için herkes elinden geleni yapacak. Şimdi tek düşüncemiz hafta sonu deplasmanda oynayacağımız Manavgat maçı var. Bu maçta her iki takım açısından son derece büyük öneme arz ediyor. Zor olacağını biliyoruz ancak kazanmaktan başka da yolumuz yok. Hafta boyunca yapacağımız çalışmalarla bu maçı da kazanarak Çorum'a 3 puanla dönmek için yoğun mesai harcayacağız.'

Hedeflerinin sezon sonunda 2. lige yükselmek olduğunu vurgulayan Kılıç, 'Van galibiyeti sonrası lig bizim için yeniden başlamış oldu. Şimdi tüm şehir el ele verip bu işin altından kalkma zamanı. Ancak Van maçı daha başlamadan bazı olumsuz tezahüratlar oldu. Bunlar takımızın moralini bozmaktan başka bir işe yaramaz. Önemli tek şey var o da Çorum Belediyespor'dur. Kimse bu kulübün üzerinde değildir. Bizler bugün varız, yarın olamayabiliriz. Tek isteğimiz tüm şehrin takıma moral vermesi ve yoğun bir şekilde destek olmasıdır. Bunun böyle bilinmesini istiyoruz. Unutulmasın ki futbolda güzel günler birlik ve beraberlikten geçer. Artık tüm şehrin bu yönde odaklanmasını istiyoruz.' ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA