Akhisar Belediyespor, Kupada Başakşehir'in Konuğu Oluyor

Akhisar Belediyespor, Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk maçında yarın deplasmanda Medipol Başakşehir karşısına çıkıyor. Mücadelenin hazırlıklarını tamamlayan Manisa ekibi, kara yoluyla İstanbul’a hareket etti.

Teknik Direktör Tolunay Kafkas yönetimindeki yeşil-siyahlılarda sakatlıkları süren kaleci Fatih Öztürk, Daniel Larsson ve Custodio ile Olcan Adın, Ömer Bayram, Abdoul Sissoko ve Miguel Lopes Akhisar’da kalarak Başakşehir maçı kadrosunda yer almadı.

Muhtemel 11

Sabah yapılan idman sonunda Teknik Direktör Tolunay Kafkas’ın, Başakşehir karşısına, "Milan Lukac, Miral Samardzic, Tolga Ünlü, Orhan Taşdelen, Kadir Keleş, Aykut Çeviker, Kofi Adu, Ricardo Vaz Te, Soner Aydoğdu, Onur Ayık ve Jeremy Bikolo" 11’i ile çıkması bekleniyor.

Deplasmana avantaj elde etmek için çıkacaklarının altını çizen Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas’ın karşılaşmada daha çok defansif bir futbol sergilemesi bekleniyor. Yarın saat 20.00’de Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda yapılacak karşılaşmayı Ali Palabıyık yönetecekken, yardımcıları ise Bahattin Duran ve Serkan Olguncan’ın olacak.

Kaynak: İHA