Manisaspor, Bandırmaspor Maçına Odaklandı

Basın sözcüsü Özşen: 'Manisaspor, taraftarının da desteğiyle bu zorlu mücadeleden alnının akıyla çıkarak, üst sıralara doğru yeniden çıkışa geçecektir'.

TFF 1. Lig'de 22. haftayı 20 puanla 15. sırada geçen Manisaspor'un basın sözcüsü Serkan Özşen, 'Manisaspor, taraftarının da desteğiyle bu zorlu mücadeleden alnının akıyla çıkarak, üst sıralara doğru yeniden çıkışa geçecektir.' ifadesini kullandı.

Özşen, yaptığı yazılı açıklamada, son oynadıkları Göztepe maçında iyi bir mücadele ortaya koyduklarını, şampiyonluk mücadele veren rakipleri karşısında galip gelebilecek pozisyonlarda bulduklarını kaydetti.

Bunları değerlendiremediklerini belirten Özşen, futbolcuları ve teknik ekibi mücadelelerinden dolayı kutladığını bildirdi.

Göztepe maçının geride kaldığını ve bu hafta Bandırmaspor ile çok önemli bir karşılaşma oynayacaklarını hatırlatan Özşen, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

'Göztepe gibi bir deplasmanda 90 dakika boyunca hiç susmadan takımlarına destek veren taraftarımıza teşekkür ediyorum. Üzerlerine düşen görevi en iyi şekilde yaptılar. Şimdi bu desteğin daha fazlasını dolu tribünlerle Bandırmaspor maçında bekliyoruz. Bandırmaspor maçı final niteliğinde bir maç olacak.'

Kaynak: AA