Şanlıurfaspor Play-Off Yarışında Yara Aldı

Sarıyeşilli ekip, bu sezon deplasmanda oynadığı 11 karşılaşmada 7 yenilgi alırken, 4 maçtan ise beraberlikle ayrıldı Kulüp başkanı Bağıban: 'Playoff hedefimiz için kaybettiğimiz her maç artık çok daha kritik'.

TFF 1. Lig'de Bandırmaspor'a deplasmanda 4-0 yenilen Şanlıurfaspor, play-off yarışında yara aldı.

Sezona Süper Lig parolasıyla başlayan sarı-yeşilli ekip, özellikle deplasmanda oynadığı maçlarda beklentilerin çok uzağında kaldı.

Bu sezon dış sahada oynadığı 11 maçta hiç galip gelemeyen Şanlıurfaspor, bu karşılaşmalarda 7 yenilgi alırken, 4 kez de berabere kaldı. Rakip fileleri deplasmanda 4 kez havalandırabilen güneydoğu temsilcisi, kalesinde ise 18 gol gördü.

Şanlıurfaspor, bu sezon deplasmandaki en farklı yenilgisini de dün Bandırmaspor'a 4-0 mağlup olarak aldı.

İç sahada ise 5 galibiyet, 4 beraberlik ve 2 yenilgi alan Şanlıurfaspor, maç fazlasıyla 23 puanla 12. durumda yer alıyor.

- 'Artık her maç çok daha kritik'

Şanlıurfaspor Kulübü Başkanı İsmail Bağıban, AA muhabirine yaptığı açıklamada, deplasmandaki galibiyet hasretlerini uzattıkları için üzgün olduklarını söyledi.

Futbolcuların bir an önce toparlanması gerektiğini belirten Bağıban, 'Deplasmanda çok takıldık. Artık geri dönüşü olmayan haftalara girdik. Play-off hedefimiz için kaybettiğimiz her maç artık çok daha kritik. Geri kalan maçlarda, zor veya kolay demeyip, galibiyete odaklanmalıyız. Camiamızdan sabırla bize destek olmalarını bekliyoruz.' ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA