Gaziantepspor 1 - 1 Fenerbahçe

Fenerbahçe ligin son 5 sırasındaki Alanyaspor, Kayserispor ve Adanaspor'dan sonra, Gaziantepspor'a da puan kaybederek şampiyonluk yarışından iyice koptu.

Gaziantepspor 1 - 1 Fenerbahçe
Spor Toto Süper Lig'in 22. hafta mücadelesinde Fenerbahçe ligin son sırasında bulunan Gaziantepspor'a konuk oldu. Ev sahibi ekip 11. dakikada Sefa Yılmaz ile öne geçti. Sarı-lacivertliler 23. dakikada Hollandalı yıldızı Jeremain Lens skoru dengeledi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadele 1-1 eşitlikle sona erdi.

ANTEP SEFA İLE ÖNE GEÇTİ

11. dakikada defansın arkasına atılan pasa hareketlenen Nabil Ghilas, ceza sahası içi sağ çaprazında topu Martin Skrtel'den kurtardıktan sonra şutunu çekti. Kaleci Fabiano'dan seken topu altıpas içi sağ tarafında Sefa Yılmaz tamamladı ve takımını 1-0 öne geçirdi.

LENS SKORU EŞİTLEDİ
Mücadelenin 23. dakikasında Volkan Şen'in sağ kanada gönderdiği pasta topla buluşan Alper Potuk, bekletmeden ortasını ceza alanı sol tarafına doğru gönderdi. O noktada Jeremain Lens topun gelişine sağ ayağının içiyle şutunu çekti ve top filelerle buluştu.

FENERBAHÇE 4. SIRADA
İkinci yarıda iki ekibinde karşılıklı atakları ve pozisyonları olmasına rağmen skoru değiştiren gol gelmedi. Mücadele 1-1 beraberlik ile sonladı.

Bu sonucun ardından Fenerbahçe puanını 38 yaptı ve 4. sıradaki yerini korudu. Gaziantepspor ise 16 puanda kalarak ligin son sırasından kurtulmayı başaramadı.