'Fenerbahçeli futbolcuların yüzde 90'ı kovulmalı'

Abdülkerim Durmaz, Fenerbahçe'de tek bir suçlu aranmaması gerektiğini, futbolcuların yüzde 90'ının kovulması gerektiğini söyledi.

'Fenerbahçeli futbolcuların yüzde 90'ı kovulmalı'
Spor Toto Süper Lig'in 22. hafta mücadelesinde Fenerbahçe ligin son sırasında bulunan Gaziantepspor'a konuk oldu.

Ev sahibi ekip 11. dakikada Sefa Yılmaz ile öne geçti. Sarı-lacivertliler 23. dakikada Hollandalı yıldızı Jeremain Lens skoru dengeledi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadele 1-1 eşitlikle sona erdi.

Maçın ardından 4 maçtır kazanamayan Fenerbahçeli futbolcular ve teknik adam Advocaat eleştirilerin odağındaydı.

'YÜZDE 90'INI TEMİZLENMELİ'

Fenerbahçe'nin efsane futbolcularından Abdülkerim Durmaz, Beyaz Futbol programında yaptığı eleştirilerde sadece Advocaat'ı değil tüm futbolcuları sert sözlerle eleştirdi.

Fenerbahçe'de oynadığı 1988-89 sezonunda böyle bir dönem geçirdiklerini hatırlatan Durmaz '88 sezonunda ben dahil 15 kişiyi kovdular. 89 yılında 103 golle şampiyon oldular. Advocaat yarından itibaren ülkesine gönderilmeli, bu ruhsuz futbolcuların yüzde 90'ı temizlenmeli.' dedi.

İşte
Abdülkerim Durmaz'ın o konuşması;

FUTBOLCULAR İHANET ETMİYOR MU?

Bu oyuncuların bir iş ahlakı sorunu yok mu? Bir konsantre sorunu yok mu? Bunların bir ihanet sorunu yok mu? Koskoca Fenerbahçe taraftarına ihanet içinde değil mi bu oyuncular? Hocan istediğin kadar kötü olabilir senin bu kadar kötü oynamaya hakkın yok.

ADVOCAAT GÖNDERİLMELİ

Tümden hepsi suçludur. Hepsi gerekeni yapmalıdır. Yargıtay'dan sonra genel kurul kararı almalıdır. Advocaat acilen ülkesine gönderilmelidir ve Fenerbahçeli futbolcuların yüzde 90'ını gönderilmelidir. Bu pis, aksak, koşamayan kadro tamamen temizlenmelidir. 

HEPİMİZİ KOVDULAR


1987 yılında rezil olduk ben de dahil 88 yılında 15 kişi hepimizi kovdular. Yepyeni bir kadro yaptılar 103 golle şampiyon oldular. İçinde benimde bulunduğu ağır, aksak takımı tamamen kovdular.İyi de yaptılar.