Manisa'da Taraftardan Dostluk Mesajı

Spor Toto Süper Lig'de bugün oynanacak Akhisar BelediyesporAntalyaspor maçı öncesinde her iki takım taraftarları dostluk mesajları verdi.

Spor Toto Süper Lig'de bugün oynanacak Akhisar Belediyespor-Antalyaspor maçı öncesinde her iki takım taraftarları dostluk mesajları verdi.

Manisa 19 Mayıs Stadı'nda 5 yıl önce sağanak altında oynanan Akhisar Belediyespor-Antalyaspor karşılaşmasında, ev sahibi taraftarlarının, ıslanmamaları için açık tribünden kapalı tribüne davet ettikleri Antalyasporlular arasındaki dostluk sürüyor.

Karşılaşma öncesinde Akhisar Belediyespor taraftar grubu Akigolar tarafından, şehre gelen bine yakın Antalyaspor taraftarına, Akhisar Misak-ı Milli İlkokulu'nun bahçesinde öğle yemeği takdim edildi.

Yağmurla başlayan dostluğun devam ettiğini belirten Akigolar'ın tribün lideri Yalçın Utçu, 'Antalyalı kardeşlerimizi elimizden geldiği kadar en iyi şekilde misafir etmeye çalışıyoruz. Her iki takım açısından da zorlu bir maç. Onlar Avrupa’ya gitmek istiyorlar, bizde kümede kalma mücadelesi veriyoruz. İyi bir maç olacak, kazanan dostluk olacak.' diye konuştu.

Akhisar'ın her zaman Antalya'nın dostu olacağını ifade eden Antalyaspor'un tribün lideri Yılmaz Yıldız ise 'Yağmurla başlayan dostluk devam ediyor. Yağmur temizliktir, o günde her şey tribün açısından temizlenmiştir. Akhisar, Antalya'nın Serik ilçesi kadar bir yer ama yürekleri koskocaman insanlar. Normal günlerde de dostluğu, kardeşliği, sevgiyi ve saygıyı birlikte götürebilirsek bu ülkede bazı şeyleri daha çabuk başarabiliriz.' ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA