Şarkışla'dan Kısa Kısa

Şarkışla ilçesinde düzenlenen halı saha futbol turnuvası sona erdi.

Şarkışla ilçesinde düzenlenen halı saha futbol turnuvası sona erdi.

AK Parti Şarkışla Gençlik Kolları tarafından birlik, beraberlik ve kardeşliği pekiştirmek amacıyla düzenlenen turnuvaya 8 takım katıldı.

Turnuvanın şampiyonu Furkan Çay Evi olurken, Gazibeyspor ikinci, Dirilişspor üçüncü oldu. Centilmenlik kupasını da Şemsi Efendi Konağıspor aldı.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen törende Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz, şampiyon takımın kupasını verdi.

Oğuz, turnuvaya katılan takımlara ve turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek, 'Birlik, beraberlik ve kardeşlik sahaya en güzel şekilde yansımış tebrik ediyorum. Tabi elemelerde bir takım birinci olacak ama tüm takımlarımız gönüllerimizin birincisi.' diye konuştu.

AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Burak Kuruçay da bu turnuvanın 81 il ve tüm ilçelerinde düzenlendiğini belirterek, 'Burada birinci olanlar ilde de eşleşme yaparak maç oynayacaklar. İlde birinci olanlar da Türkiye finalinde ilimizi temsil edecekler.' ifadesini kullandı.

AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Caymaz ise 'Birlik ve beraberliğimiz maçların bitmesiyle bitmeyecek, normal yaşantımızda da devam edecek.' açıklamasında bulundu.

- Şarkışla Hastanesinde ilk guatr ve kalça protez ameliyatı

Şarkışla Devlet Hastanesinde ilk kez gerçekleştirilen guatr ve kalça protez ameliyatları başarılı geçti.

Genel Cerrah Op. Dr. İbrahim Karagöz ve ortopedi uzman Dr. Emrah Cevat Ercan tarafından yapılan ameliyatlarda hastalar sağlıklarına kavuştu.

Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Yalçın Kaya, bu tür operasyonların artık hastanelerinde yapıldığını belirterek, 'Bundan böyle hastaların çeşitli illere tedavi için gitmelerine gerek kalmadı. Ekibimiz gayet başarılı kendilerini kutluyorum.' dedi.

Kaynak: AA