'Ligde Hedeflediğimiz Yerdeyiz'

Adana Şakirpaşa Kulübü Başkanı Vezir: 'Bu sezon yükseldiğimiz Süper Lig'de hedeflediğimiz noktadayız. Ligde kalmak öncelikli amacımızdı, bunu da başardık'

Adana Şakirpaşa Kulübü Başkanı İzzet Vezir, bu sezon yükseldikleri Bayanlar Hentbol Süper Lig'de, hedefledikleri konumda bulunduklarını söyledi.

Vezir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yarın sahalarında yapacakları Muratpaşa Belediyespor maçının hazırlıklarını tamamladıklarını belirtti.

Takımlarında herhangi bir sıkıntı olmadığını vurgulayan Vezir, 'Psikolojik olarak çok rahatız. Bu maça da mental olarak iyi şekilde çıkacağız.' dedi.

Vezir, yarın centilmence bir mücadele oynanmasını isteyerek, şunları kaydetti:

'Taraftarlara güzel bir maç izlettirmek istiyoruz. Hak edenin kazanacağı bir maç olur inşallah. Tabii ki biz kazanmak için sahaya çıkacağız. Takım olarak ligde rahat bir konumdayız. Bu sezon yükseldiğimiz Süper Lig'de hedeflediğimiz noktadayız. Ligde kalmak öncelikli amacımızdı, bunu da başardık. Önemli olan ligde kalıcı olmak, bu sezon genç bir kadroyla bunu gerçekleştirdik.'

Vezir, yarın Yüreğir Serinevler Spor Salonu'nda saat 13.00'te oynanacak Muratpaşa Belediyespor karşılaşmasının ardından, Türkiye Kupası mücadelesine odaklanacaklarını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA