Yeşilgiresun Belediyespor İddialı

Kulüp başkanı Aksu:'Seyircimiz önünde Beşiktaş Sompo Japan'ı yeneceğimize inanıyorum'.

Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nin 19. haftasında 25 Şubat Cumartesi günü Beşiktaş Sompo Japan'ı konuk edecek Yeşilgiresun Belediyespor'un kulüp başkanı Kerim Aksu, rakiplerini mağlup ederek play- off iddialarını gelecek haftalara taşımak istediklerini söyledi.

Aksu, gazetecilere yaptığı açıklamada, Beşiktaş Sompo Japan'ın Türkiye'nin önemli ekiplerinden birisi olduğunu, galip gelmek için son ana kadar mücadele etmeleri gerektiğini belirtti.

Geçen sezon rakiplerini evlerinde mağlup ettiklerini anımsatan Aksu, aynı başarıyı cumartesi günü de tekrarlayacaklarını savundu.

Salon ve seyirci avantajının kendilerinde olduğuna işaret eden Kerim Aksu, şöyle konuştu:

'Genç ve dinamik bir kadromuz var. Geride kalan haftalarda ezilmeden, sonuna kadar mücadele ettik. Bu takımın her tarafında samimiyet ve amatör ruh var. Yönetim kurulundaki arkadaşlarımız, teknik kadromuz, oyuncularımız ve Giresun halkı basketbol sevgisinde birleşiyoruz. Belki de başarının sırrı burada. Önümüzde Beşiktaş Sompo Japan maçı var. Rakibimiz önemli bir takım, ancak biz de kesinlikle hafife alınacak takım değiliz. Rakibimiz karşısında taraftar ve salon avantajı bizde. Seyircimiz önünde Beşiktaş Sompo Japan'ı yeneceğimize inanıyorum.'

Kaynak: AA