Spor Lisesi Yarı Finale Yükseldi

Siirt Şehit Zafer Kılıç Spor Lisesi Hentbol Takımı, Bitlis’te düzenlenen Liseler Arası Türkiye Hentbol Şampiyonasında yarı finale adını yazdırdı.

Şehit Zafer Kılıç Spor Lisesi Müdürü Mehmet Şakir Kayaalp, turnuvayı namağlup tamamlayarak bölge şampiyonu olan hentbol takımının 18-21 Şubat tarihleri arasında yapılan genç erkekler müsabakasında rakiplerini yenerek yarı finale yükselmesinin kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

Kayaalp, "Bütün başarıların arkasında iyi bir ekip çalışması vardır. Ekip olarak güzel çalışmalara imza atamanın sevinci ve mutluluğunu yaşamaktayız. Bizleri bu güzel başarıya taşıyan okul idarecilerimi, Beden Eğitimi öğretmenlerimizi, antrenörlerimizi ve öğrencilerimi tebrik ediyorum" dedi.

Spor Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Lokman Yalsız da, öğrencilerin ortaya koyduğu performansın kendilerini mutlu ettiğini belirterek, "Müsabakalar boyunca özverili çalışmaları ve centilmenlikleriyle alkış toplamayı başardılar. Bu başarıda bizlere destek olan başta okul müdürümüz, idarecilerimiz ve öğretmenlerimize şahsım ve öğrencilerim adına teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kaynak: İHA