Kepez'e 6 Semt Spor Sahası Yapılacak

Kepez Belediyesi, 6 mahalleye daha içerisinde sentetik çim futbol ile basketbol ve voleybol sahalarının olduğu semt spor sahası inşa ettirecek.

Kepez Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, geçen yıl 5 ayrı bölgede hizmete giren semt spor sahaları, bu yıl Atatürk, Ünsal, Altınova Düden, Duacı, Karşıyaka ve Çamlıbel mahallelerine de yapılacak. Projeleri tamamlanan ve ihale hazırlığı devam edecek tesislerin yapımına bu yıl başlanacak.

Semt spor sahaları, açık hava spor aletleri ve yürüyüş parkuruyla da mahalle sakinlerinin de spor yapabileceği bir mekan olacak. Ağaç fidanlarının dikileceği semt spor alanında, banklar, ahşap oturma masaları ile çocuk oyun mobilyaları da bulunacak.

Gençlere, çocuklara ve spora yatırım yapmaya önem veren bir belediye olduklarını belirten Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 'Biz en çok gençlerimizin, çocuklarımızın geleceğe güvenle taşınmasına yönelik çalışmaları sürdürüyor ve bu noktada çok önemli eserlere imza atıyoruz. Bu tesislerle çocuklarımıza, gençlerimize mahallelerinde modern tesislerde spor yapabilme imkanı oluşturuyoruz.' dedi.

Kaynak: AA