Evkur Yeni Malatyaspor Zirveyi Bırakmak İstemiyor

Sportif direktör Ravcı:'Altınordu maçında hedefimiz 3 puan. Liderliği de sezon sonuna kadar korumaya devam edeceğiz' Futbolcu Murat Yıldırım:'Altınordu karşısında elimizden geleni yapıp galip gelmek için mücadele edeceğiz'

TFF 1. Lig ekiplerinden Evkur Yeni Malatyaspor'un sportif direktörü Ali Ravcı, liderliği sezon sonuna kadar sürdürmeyi hedeflediklerini söyledi.

Ravcı, Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'ndeki antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, geçen hafta deplasmandaki Büyükşehir Gaziantepspor maçından 3 puanla ayrıldıkları için mutlu olduklarını ifade etti.

Ligdeki mücadelede stres ve baskının arttığını dile getiren Ravcı, sahip oldukları oyuncu grubunun bu baskıyı ve stresi atlatabilecek kapasitede olduğunu vurguladı.

Bu hafta Altınordu ile İstanbul'da Vodafone Arena'da karşılaşacaklarını hatırlatan Ravcı, şunları söyledi:

'Çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. İnşallah sezon sonunda bu işi bitiren taraf olacağız. Rakiplerimizin durumu bizi ilgilendirmiyor. Biz maçlarımızı kazandığımız takdirde hiçbir sıkıntı yok. Buradan Beşiktaş'ın başkanı Fikret Orman'a, yönetim kurulu ve Beşiktaş camiasına evlerini bize açtıkları için teşekkür ediyoruz. Bu hafta da ligin genç, dinamik ekiplerinden biriyle oynayacağız. Bizim için de onlar için de iyi ve zorlu bir maç olacak. Altınordu maçında hedefimiz 3 puan. Liderliği de sezon sonuna kadar korumaya devam edeceğiz.'

- Futbolcu Murat: 'Galip gelmek için mücadele edeceğiz'

Evkur Yeni Malatyaspor'un orta saha oyuncusu Murat Yıldırım ise takımdaki arkadaşlık ortamının çok iyi olduğunu belirterek, 'Bu, Allah'ın izniyle bizi şampiyon yapacak.'dedi.

Altınordu maçına iyi hazırlandıklarını ve zirvede kalmak istediklerini ifade eden Murat, 'Altınordu'nun bir çıkışı var. Genç bir ekip ancak biz daha tecrübeli oyunculardan kurulu bir ekibiz. Daha iyi bir takım olduğumuzu düşünüyorum. Sonuçta şampiyonluğa oynuyoruz. Vodafone Arena'da olsa bile kesinlikle çok sayıda taraftarın geleceğine inanıyorum. Taraftarlarımıza ihtiyacımız var. Ancak onlarla beraber biz şampiyon oluruz. Altınordu karşısında elimizden geleni yapıp galip gelmek için mücadele edeceğiz.' değerlendirmesinde bulundu.

Öte yandan, TFF 1. Lig'de 40 puanla lider durumda bulunan Evkur Yeni Malatyaspor ile 28 puanla 9. sırada yer alan Altınordu, Vodafone Arena'da pazar günü saat 18.30'da karşı karşıya gelecek.

Kaynak: AA