15 Temmuz Şehitleri Anısına Sahaya Çıktılar

İzmir'de 15 Temmuz şehit ve gazi aileleri için başlatılan 'Destek Ol Türkiye' kampanyası kapsamında dostluk maçı düzenlendi.

İzmir'de, Cumhurbaşkanlığı tarafından 15 Temmuz şehit ve gazi aileleri için başlatılan 'Destek Ol Türkiye' kampanyası kapsamında dostluk maçı düzenlendi.

İzmir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Atatürk Stadın'da düzenlenen müsabakada, İzmir 1. Amatör Küme'de play-off mücadelesi veren 10 takımın oyuncularından karma olarak oluşturulan kırmızı ve beyaz takım karşılaştı.

İzmir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Sekreter Yardımcısı Aytaç Kaygil maç öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, müsabakanın ismine yakışır bir şekilde birlik, beraberlik ve centilmenlik ruhu içerisinde gerçekleşeceğini belirtti.

Amaçlarının şehit ve gazileri unutmamak ve unutturmamak olduğunu belirten Kaygil, ''15 Temmuz'da çok üzücü bir olay yaşandı ama tüm Türkiye olarak bertaraf ettik. Biz gençlerimizin enerjisine ve gücüne inanıyoruz, amacımız 15 Temmuz mücadelesinde şehit düşen ve gazi olan vatandaşlarımızın anılarını yaşatmak, yapılan spor müsabakalarıyla hatırlamak. Müsabakaya katılan tüm oyuncuları kutlar, başarılar dilerim.'' dedi.

Müsabaka 2-2 berabere tamamlanırken, futbolculara ve hakemlere katılımlarından dolayı madalya verildi.

Kaynak: AA