Hentbol Açıklaması Bayanlar Süper Lig

Artsam Koleji antrenörü Alaz: 'Şampiyonluk mücadelesi veren ve ligde 3. sırada yer alan Zağnos Spor Kulübü ile başa baş bir mücadele sergiledik'

Bayanlar Hentbol Süper Lig ekiplerinden Artsam Koleji antrenörü Bülent Alaz, şampiyonluk mücadelesi veren ve ligde 3. sırada yer alan Zağnos Spor Kulübü ile başa baş bir mücadele sergilediklerini belirtti.

Alaz, hafta sonu Zağnos'a 25-23 mağlup oldukları maçla ilgili AA muhabirine yaptığı değerlendirmede, takımın büyük bir ilerleyiş yakaladığını söyledi.

Zağnos'un çok güçlü bir ekip olduğunu hatırlatan Alaz, 'Şampiyonluk mücadelesi veren ve ligde 3. sırada yer alan Zağnos Spor Kulübü ile başa baş bir mücadele sergiledik. Mücadeleyi iki sayı farkla kaybetmenin üzüntüsü ile harika bir takım olma yolundaki ilerleyişimizin, ekip ruhunu yakalamanın mutluluğunu bir arada yaşadık.' dedi.

Bu hafta Bursa deplasmanına çıkacaklarını, sonraki hafta kendi evlerinde mücadele edeceklerini ifade eden Alaz, 'Üsküdar Belediye ile yapacağımız maçları kazanıp, milli takım kampı nedeniyle verilecek arada ciddi bir kamp programı yapacağız. Rakiplerinize göre avantajlı bir fikstür bizi bekliyor. Seyircimiz ve ekibimizle yakaladığımız ekip ruhu ile ligde kalmayı başaracağız.' diye konuştu.

Kaynak: AA