Fenerbahçe Avrupa'ya veda etti

Fenerbahçe, Avrupa Ligi son 32 turu ikinci maçında Rusya'nın Krasnodar takımıyla 1-1 berabere kaldı. Fenerbahçe bu skorla Avrupa'ya veda etti.

Fenerbahçe Avrupa'ya veda etti
UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda Ülker Stadı'nda Krasnodar'ı konuk eden Fenerbahçe, birçok gol pozisyonundan yarararlanamadığı maçtan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı ve Avrupa'ya veda etti. Maçın son dakikalarında ise Kadıköy'de 'Yönetim istifa' tezahüratları vardı.

Turu ilk maçta verdi!

UEFA Avrupa Ligi'nde son 32 turunda 1-0'ın rövanşında Krasnodar'ı ağırlayan Fenerbahçe, 90 dakika boyunca üstün oynamasına rağmen turu Rus ekibine bıraktı.

Fenerbahçe Avrupa'ya veda etti

Maça baskılı başlamasına rağmen henüz 7. dakikada rakibin en önemli ayağı Smolov'a bomboş şut çektiren Kjaer-Skrtel ikilisinin büyük hatasıyla mağlup duruma düşen Fenerbahçe, maçı çeviremedi. Smolov tek başına Fenerbahçe defansıyla savaşarak iyi bir oyun ortaya çıkardı.

Fenerbahçe Avrupa'ya veda etti

Baita Sow ve Alper'le birçok gol pozisyonundan yararlanamayan Sarı Lacivertliler'de maça ilk 11'de başlayan ve 90 dakika sahada kalan Van Persie'ye adeta top değmedi.

Fenerbahçe Avrupa'ya veda etti

İlk maçtaki vasat ve isteksiz futbolun cezasını ağır şekilde ödeyen Fenerbahçe'de maçın son bölümünde taraftarlar yönetimi protesto etti.