'Bütün Takımlar Sivasspor'u Yenmek İstiyor'

Sivasspor Teknik Direktörü Bakkal:'Biz artık bir hedef olduk. Hedef olunca da çok daha iyi mücadele etmemiz gerekiyor'

TFF 1. Lig ekiplerinden Sivasspor'un teknik direktörü Mesut Bakkal, ligde final niteliğinde zor maçlar oynadıklarını ve tüm takımların Sivasspor'u yenmek istediğini söyledi.

Ligde 22. haftada sahasında Büyükşehir Gaziantepspor ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdüren Sivasspor'da, teknik direktör Bakkal, kulüp tesislerindeki antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Geride kalan haftada deplasmanda Denizlispor'u mağlup ettikleri için mutlu olduklarını belirten Bakkal, 'Yaptığımız hesaplara göre dışarıdan getireceğimiz puan, içerideki galibiyetler, bizi 63 puana ulaştırıyor.' dedi.

Kazanma coşkusu ortaya çıkan bir takım olmaya başladıklarını dile getiren Bakkal, şunları kaydetti:

'Artık 13 hafta kaldı. Hep önümüze bakacağız. Artık hep beraber final oynuyoruz. Finalleri oynarken geriye takılmak istemiyoruz. Denizli'den çok önemli bir galibiyet aldık. Taraftarımızın da bu galibiyetin arkasında durmasını ve tribünleri doldurmasını istiyorum. Zor maçlar oynuyoruz, bütün takımlar güçlendi, birbirini çok iyi tanıyor. Bütün takımlar Sivasspor'u yenmek istiyor. Biz artık bir hedef olduk. Hedef olunca da çok daha iyi mücadele etmemiz gerekiyor. Futbolcularım Denizlispor karşısında yakaladıkları fırsatı Büyükşehir Gaziantepspor karşısında kazanca çevirecek, diye düşünüyorum. İyi oynayacağız, kazanmasını bileceğiz, kazanmak için oynayacağız. İnşallah bundan sonraki maçlarda tek bir dileğim var, bir an önce kazanıp üst lige çıkmak.'

Öte yandan, Sivasspor'un antrenmanına sakatlığı bulunan Dejan Kelhar katılmazken, Burhan Eşer takımdan ayrı salonda çalıştı.

Kaynak: AA