Balıkesirspor'da Adana Demirspor Maçı Hazırlıkları

Balıkesirspor Teknik Direktörü Cangök: 'Adana Demirspor maçı geleceğimizi tayin edecek bir karşılaşma olacak'.

TFF 1. Lig ekiplerinden Balıkesirspor, ligin 22. haftasında deplasmanda yapacağı Adana Demirspor maçının hazırlıklarına devam ediyor.

Balıkesirspor Tesisleri'ndeki antrenman öncesinde AA muhabirine açıklamalarda bulunan Balıkesirspor Teknik Direktörü Can Cangök, geçen haftaki Bandırmaspor galibiyetinin takıma büyük moral verdiğini söyledi.

Ligdeki hedeflerinin belirlenmesi açısından Adana Demirspor maçının büyük öneme sahip olduğunu belirten Cangök, şöyle konuştu:

'Farklı Bandırmaspor galibiyeti bizim için büyük moral oldu. Adana Demirspor maçı geleceğimizi tayin edecek bir karşılaşma olacak. Kazandığımız taktirde nerelere geleceğimizi biliyoruz. İnşallah olumlu bir sonuçla döneriz. Seyircimiz arkamızda olduğunda daha mutlu daha iyi oynayan bir takımız. Adana Demirspor maçının ardından Yeni Malatyaspor ve deplasmanda Sivasspor ile karşılaşacağız. Hep üst sıralarda yer alan takımlarla oynayacağız. İkinci yarının ilk 4 maçında 4 puan aldık. Daha fazla puan almamız gerekiyor.'

Teknik direktör Cangök yönetiminde ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda futbolcular, taktik çalışma gerçekleştirdi. İdmanda futbolcular Okan Alkan ve Mehmet Boztepe takımdan ayrı koşu yaptı.

Kaynak: AA