Amasya Taşova YİBO'da Avrupa Kupası Heyecanı

Erkekler Hentbol Süper Lig ekiplerinden Amasya Taşova YİBO'nun Antrenörü Muhammet Bakır, Erkekler Challenge Kupasında, Yunanistan'ın AC Doukas takımıyla oynayacakları karşılaşmanın heyecanını yaşadıklarını söyledi.

Bakır, AA muhabirine yaptığı açıklamada, AC Doukas takımıyla 24-25 Şubat tarihlerinde deplasmanda iki maç oynayacaklarını belirtti.

Hentbolde Türkiye’yi temsil eden tek takım olmanın mutluluğu ve gururunu yaşadıklarını ifade eden Bakır, şunları kaydetti:

'Takım olarak ligin ikinci yarısına iyi başladık yapılan oyuncu takviyeleri ile kadromuzu biraz olsun genişlettik. Takıma yapılan oyuncu takviyesi ile ligin ikinci yarısında Türkiye kupası maçları dahil yaptığımız sekiz maçtan altı galibiyet iki mağlubiyet alarak iyi yolda olduğumuzu gösterdik. Üzerimizde ülkemizi temsil etmenin sorumluluğunu hissediyoruz. 24-25 Şubat’ta Yunanistan’da oynayacağımız her iki maçtan da istediğimiz sonucu alarak bir üst tura çıkmak istiyoruz..Tüm çaba ve mücadelemiz Amasya Taşova YİBO takımını daha başarılı kılmak ve ilçe halkını mutlu etmektir.'

Kaynak: AA