Hekimhan Belediyesi Girmanaspor'dan Hakem Tepki

Son 2 yıldır 1.amatörde kurduğu iddialı kadrolarla şampiyonluk hedefleyen Hekimhan Belediyesi Girmanaspor’da 12 hafta sonra gelen mağlubiyet moralleri bozarken, takımın antrenörü Ramazan Koç, müsabakanın hakemine tepki gösterdi.

Eflatun beyazlı takımın antrenörü Ramazan Koçak müsabaka sonrası sert açıklamalarda bulundu. Koçak, müsabakanın hakemi Kerem Candaş’ın çaldığı düdüklerin oyuncularını tahrik ettiğini, ancak futbolcularının hakeme uymayarak mağlubiyete rağmen olgun davranıp, maçı tamamladıklarını söyledi.



“ liderken bunları söylüyoruz”

Koçak yaptığı açıklamada, “Tabi buraya kadar gelmek kolay olmadı. Bir ilçenin kaderini bir hedef doğrultusunda getiriyorsunuz. Ancak maalesef sporcunuzun, belediye başkanınızın, yönetiminizin çektiği çile birkaç kişi tarafından gasp ediliyor. Hafta sonu bizi 1 - 0 mağlup eden Sanayispor’u tebrik ediyorum. Amacım onların galibiyetine gölge düşürmek değil. Takımımız maçı çevirmek adına birçok gol pozisyonlarından yararlanamadı. Sporcularımın büyük özverisi bize 3 puandan daha çok şey kattı. Ancak maçın hakemi futbolun önüne geçti. Eğer hakemin kafasına göre çaldığı düdüklerden dolayı sporcularım üslubuna bile dikkat etmeyen bu hakeme uymuş olsalardı maç bu şekil bitmeye bilirdi. Bu konuda oyuncularımı kötü hakem yönetimine uymayarak bilinçli hareket ettiklerinden dolayı kutluyorum. Bugün kaybettiğimiz için değil liderken bunları söylüyoruz. Konuşuyoruz ki hakem camiası ve ASKF yönetimi de kalan 2 kritik hafta ve play off’lar öncesi önlemini alsın. Hiç kimse Hekimhan’ı sahipsiz görmesin. Biz kimseden bir şey beklemiyoruz. Futbol adil oynansın, hak eden kazansın istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA