Döşemealtı Kadın Futbol Takımı, Kireçburnuspor'u 7-0 Yendi

1207 Antalya Döşemealtı Belediyespor Kadın Futbol Takımı, kendi stadında Kireçburnuspor'u 7-0 yenerek haftayı 3 puanla kapattı.

Döşemealtı Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Yeşilbayır Mahallesi Şehir Er Tevfik Cebeci Stadında Sarıyer temsilcisi Kireçburnu Kadın Futbol Takımını ağırlayan 1207 Antalya Döşemealtı Kadın Futbol Takımı, rahat bir oyun sonunda rakibini 7-0 yenerek puanını 25'e çıkardı.

Maça hızlı başlayan kırmızı-beyaz-siyahlı ekip ilk yarıyı Orianica Velasquez'in 2 ve Yaşam'ın golüyle 3-0 önde kapattı. İkinci yarıda ev sahibi ekip, 55'inci ve 90'ıncı dakikalarda Arias, 70'inci dakikada Büşra ve 80'inci dakikada Orianica Velasquez'in golleriyle karşılaşmayı 7-0 kazandı. Bu skorla Döşemealtı Kadın Futbol takımı deplasmanda 1-1 berabere kaldığı rakibini evine eli boş gönderdi.

Maç sonucu açıklama yapan Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, 'Böylesine güzel bir futbol ile bizleri stada çeken kadın futbol takımımıza, teknik ve idari ekibe teşekkür ederim. Ayrıca bizleri yalnız bırakmayan Döşemealtı halkıma, Antalyaspor'un vefalı taraftarları Grup 1966'ya destekleri için şükranlarımı sunuyorum. Biz hedefimizi Avrupa olarak belirledik, ekibimiz de bu yol da ilerliyor.' dedi.

Bu arada, 1207 Antalya Döşemealtı Belediye Spor Kadın Futbol Takımının yeni transferlerinden A Milli Takım oyuncuları Demet Kılınç ile kaleci Zeynep Erdoğan Kireçburnu maçında ikinci yarı forma giydi. Yabancı transferler Tatiana Matveeva ile Nijerya Milli Takımı ve Ukrayna'nın FC Minsk ekibinde 5 yıldır kaptan olarak oynayan Gift Otuwe ilk maçı tribünlerden izledi.

Kaynak: AA