Sezonu Kahvaltı İle Kapattılar

Menteş Gençlikspor Kulübü, düzenlediği kahvaltıyla basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Muğla Mahalli Ligi’nde ilk kez yer alan Menteş Gençlikspor Kulübü, düzenlediği kahvaltıyla basın mensuplarıyla buluştu.

Sezon başında Menteş Mahallesi Muhtarı Bayram Arıcı ve futbolu çok seven Avukat Gürsel İnce ile spor tutkunu Menteşli yöneticilerin bir araya gelerek kurdukları Milas Menteş Gençlikspor Kulübü, basın mensuplarının da katılımıyla gerçekleştirdiği kahvaltıyla 2016-2017 sezonu Muğla Mahalli Ligi’ni tamamladı.

Sezona alt yapı takımlarıyla katılarak renk veren Milas Menteş Gençlikspor Kulübü Başkanı Avukat Gürsel İnce, Özgür Mil’in işlettiği Mola Cafe’de yapılan basın mensuplarının da katıldığı sabah kahvaltısı sonrasında yaptığı açıklamada; ilk kez Muğla Mahalli Ligi’nde yer aldıklarını ifade etti.

İnce, kahvaltıda yapılan basın açıklamasında; bu yıl amaçlarının 15-16 yaşındaki mahallenin gençlerini kahve köşelerinden futbol sahasına çektiklerini ve sporculara disipline ettiklerini vurgu yaptı.

Açıklamasının ardından İnce; Milas’ta görev yapan basın mensuplarının takımlarına verdikleri destek için teşekkür ettikten sonra, gelecek yıl bu sene alt yapıda yer alan sporcularla birlikte Muğla Mahalli İkinci Amatör Küme’de yer alacaklarını söyledi.



Düzenlenen kahvaltı, çekilen hatıra fotoğrafı çekiminin ardından son buldu.

Kaynak: İHA