Futbol Açıklaması Amatör Süper Lig

Kırklareli Amatör Süper Lig ekiplerinden Kofçaz Serhadspor, hafta sonu karşılaşacakları Pınarhisarspor maçına hazırlanıyor.

Kulübün Teknik Sorumlusu Osman Karakahya, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Pınarhisarspor karşılaşmasına en iyi şekilde hazırlandıklarını söyledi.

Karşılaşmada iç saha avantajını kullanarak galip olmayı istediklerini ifade eden Karakahya, 3 puan kazanmayı hedeflediklerini belirtti.

Takımın moral ve motivasyonlarının son derece iyi olduğunu aktaran Karakahya, futbolcuların başarılı olabileceğine inandıklarını kaydetti.

Pınarhisarspor karşılaşmasını çok önemsediklerini bildiren Karakahya, şöyle konuştu:

'Pınarhisarspor ile evimizde oynayacağımız maç bizim için çok önemli. Hem puan olarak fark yapabilmek hemde çıkışımızı sürdürebilmek adına bu maç önemli. Üç haftada üç galibiyet alarak güzel bir çıkış yakaladık. Takımımız da şu an moraller yüksek. İlk sezonumuz olmasına rağmen güzel işler başardık. Evimizde oynamanın verdiği avantajı da en iyi şekilde kullanıp galip gelmek ve 3 puanın sahibi olmak istiyoruz. Futbolcularım bunu başarabilecek güce ve yeteneğe sahip. İnşallah güzel oyun ve skorla maçı kazanan taraf biz oluruz.'

Kaynak: AA