Göztepe, 1 Puanı Son Anda Kaptı

Şanlıurfaspor karşısında 20 geriye düşen sarıkırmızılı ekip, uzatma bölümünde bulduğu gollerle sahadan 1 puanla ayrıldı Göztepeli futbolcu Umut Nayir:'3 puanı çok istemiştik ama uzatmalarda 2 gol bularak 1 puan aldık'.

TFF 1. Lig'de deplasmanda uzatma bölümünde bulduğu 2 golle Şanlıurfaspor'la 2-2 berabere kalan Göztepe'nin golcü oyuncusu Umut Nayir, '3 puanı çok istemiştik ama uzatmalarda 2 gol bularak 1 puan aldık.' dedi.

Göztepe'nin gollerini atan Umut Nayir, kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında, galibiyet için gittikleri Şanlıurfaspor deplasmanında, ilk yarıda istedikleri oyunu sergilediklerini belirtti.

Bu sırada rakiplerinin ilk atağında kalelerinde gol gördüklerini aktaran Umut, 'İkinci yarı daha önde oynadık ama kontradan 1 gol daha yiyince istediğimiz oyunu sergileyemedik. 3 puanı çok istemiştik ama uzatmalarda 2 gol bularak 1 puan aldık.' ifadelerini kullandı.

Ligde son haftalarda öne geçtiği karşılaşmalarda üstünlüğünü koruyamayan Göztepe, Şanlıurfaspor karşısında 2-0 geriye düşmesine rağmen 90+3 ve 90+5. dakikalarda attığı gollerle sahadan 1 puanla ayrıldı.

Umut Nayir, bu sezon ligde 9. golüne imza attı.

Ligin 22. haftasında 25 Şubat Cumartesi günü Manisaspor'u konuk edecek Göztepe'de cezalı duruma düşen Sinan Özkan forma giyemeyecek.

Kaynak: AA