Giresunspor Asbaşkanı Kazancıoğlu Açıklaması

'Gelecek sezon Spor Toto Süper Lig'de mücadele etme mutluluğunu yaşamak en büyük arzumuz'.

Giresunspor Asbaşkanı Mehmet Kazancıoğlu, gelecek sezon Süper Lig'de mücadele etme mutluluğu yaşamak istediklerini söyledi.

Kazancıoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün deplasmanda oynadıkları ve 2-1 kazandıkları Manisaspor maçıyla ligde üst üste beşinci galibiyetlerine imza attıklarına işaret etti.

Yakaladıkları çıkışla Spor Toto Süper Lige yükselme mücadelesi veren takımlar arasına girdiklerini belirten Kazancıoğlu, 'Ligin ikinci devresinde inanılmaz bir galibiyet serisi yakaladık. Bu yarıda oynadığımız 5 maçımızı da kazanmasını bildik. Topladığımız 15 puanla orta sıralardan hızla daha yukarılara tırmandık ve bugün bir üst lige doğrudan yükselme mücadelesi veren ekiplerden birisi haline geldik.' diye konuştu.

Hedeflerinin 50. kuruluş yıl dönümlerinde Spor Toto Süper Lige yükselmek olduğuna işaret eden Kazancıoğlu, şunları kaydetti:

'Sezona 50. kuruluş yıl dönümünde Giresun halkına bir üst lige yükselme sevincini yaşama adına başlamıştık. İlk devre istediğimiz gibi gitmemişti. İkinci devreyle ligde inanılmaz bir çıkış yakaladık. Sezon sonuna kadar bu istikrarımızı sürdürmek istiyoruz. Kalan haftalardaki maçlarımızdan da istediğimiz sonuçları alarak gelecek sezon Spor Toto Süper Lig'de mücadele etme mutluluğunu yaşamak en büyük arzumuz.'

Kaynak: AA