Trabzonspor'da Cezalı Taraftarların Kombineleri

Trabzonspor Kulübü, cezalı taraftarın kombinesini bir maç için devredebileceğini bildirdi.

Bordo-mavili kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, 29 Ocak'ta Gaziantepspor maçında Medical Park Arena'da bulunan taraftarlardan yalnızca doğu tribün üst B, C, D, doğu tribün alt I, J, K, güney kale arkası alt I, J, K, güney kale arkası üst B, C, D, E, kuzey kale arkası alt J ve üst C, D ile VIP Silver A bloklara giriş yapanların passoliglerinin, sadece bir maç için bloke edildiği belirtildi.

'Cezalı taraftarlarımızdan kombine sahibi olanlar, istedikleri takdirde kombinelerini bir maç için (Aytemiz Alanyaspor karşılaşması) başkasına devredebilirler.' ifadesinin yer aldığı açıklamada, şunlar kaydedildi:

'Bu bir tribün cezası değil. Gaziantepspor maçını yukarıda belirtilen tribünlerde izlemiş taraftarlarımıza verilmiş bir cezadır. Dolayısıyla bu bloklarda kombinesi olup da Gaziantepspor maçına gelmeyen taraftarlarımız, bu cezadan muaftır. Benzer şekilde, Gaziantepspor maçında diğer bloklara giriş yapan taraftarlarımız da Pazartesi gün oynanacak Aytemiz Alanyaspor karşılaşmasında tribündeki yerlerini alabilirler. Medical Park Arena'daki ikinci mücadelemize hepinizi bekliyoruz.'

Kaynak: AA