Menderes Süper Ligde

Süper Amatör Kümeye yükselme maçında Menderes Belediyespor, Kemalpaşa Esnafgücü’nü 3-0’lık skorla geçerek, tarihinde ilk kez Süper Amatör Kümeye yükseldi.



Menderes Belediyespor, İzmir 1. Amatör Küme Play-Off final maçında karşılaştığı Kemalpaşa Esnafgücü’nü; Alper, Sadi ve Burak’ın golleriyle 3-0 yenerek şampiyonluk sevinci yaşadı. Atatürk Stadyumu 1 No’lu yan sahadaki mücadeleyi Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, AK Parti Menderes İlçe Başkanı Mehmet İmre ile birlikte tribünden izledi. Bitiş düdüğüyle birlikte yeşil sahada Menderesli futbolcular, tribünde ise Menderesli taraftarların coşkusu yaşandı.

Başkan Soylu’dan şampiyonluk hediyesi

Tarihinde ilk kez Süper Amatör Kümeye çıkmayı başaran Menderes Belediyespor’a Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu’dan da şampiyonluk hediyesi geldi. Kulübe yeni takım otobüsü alındığını müjdeleyen Başkan Soylu; tüm takım, teknik heyet ve idari kadroya bir hafta tatil hediye etti.

"Menderes’te ilklerle devam"

Karşılaşma sonrası açıklamada bulunan Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, “Menderes’e ilkleri yaşatmayı sürdürüyoruz. İlçe tarihimizde ilk kez belediyemizin spor kulübü Süper Amatör Kümeye çıkma başarısını gösterdi. Bu başarıda pay sahibi olan gençlerimiz ile kulüp başkanımız Hüseyin Zıhlı ve kulüp yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Spora yaptığımız yatırımların meyvesini kısa zamanda aldığımızı görmek bizi mutlu ediyor. Her alanda büyüyen, her alanda başarıyı yakalamış bir Menderes için çalışmaya devam edeceğiz. Bugün hep birlikte tek ses olarak haykırıyoruz. Şampiyon Menderes Belediyespor” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA