Hatay Büyükşehir Belediyespor Basketbol Şube Sorumlusu Bayraktar Açıklaması

'Form ve performans olarak istediğimiz düzeydeyiz. Yarın son topa kadar savaşan, mücadele eden kimliğimizle galip gelen taraf olmak istiyoruz'

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi ekiplerinden Hatay Büyükşehir Belediyespor Basketbol Şube Sorumlusu Serhat Bayraktar, yarın oynayacakları Beşiktaş maçına ilişkin 'Form ve performans olarak istediğimiz düzeydeyiz. Yarın son topa kadar savaşan, mücadele eden kimliğimizle galip gelen taraf olmak istiyoruz.' dedi.

Bayraktar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yarın oynayacakları Beşiktaş maçının takım için çok önemli olduğunu söyledi.

Karşılaşmadan galip gelmeleri halinde Beşiktaş'ı geride bırakıp ligde beşinciliğe yükseleceklerini ifade eden Bayraktar, şunları kaydetti:

'Beşiktaş ligin güçlü ve tehlikeli takımlarından biri. Biz oynadığımız son 4 maçı kazandık. FIBA Kadınlar Avrupa Liginde çeyrek finali garantiledik. Form ve performans olarak istediğimiz düzeydeyiz. Yarın son topa kadar savaşan, mücadele eden kimliğimizle galip gelen taraf olmak istiyoruz.'

Taraftarlardan takıma her zamanki gibi güçlü destek vermelerini isteyen Bayraktar, yarın saat 16:30'da Antakya Kapalı Spor Salonu'nda Beşiktaş ile yapacakları karşılaşmaya tüm sporseverleri davet etti.

Kaynak: AA