Trabzonspor'dan Sponsorluk Açıklaması

'Stadyumun isim hakkı ve diğer reklam, sponsorluk yatırımları konusunda Medical Park Sağlık Hizmetleri AŞ ile resmi görüşmelere bugün itibariyle başlanmıştır'.

Trabzonspor Kulübü, Akyazı Şenol Güneş Spor Kompleksinde yer alan yeni stadyumun isim hakkı ve diğer reklam, sponsorluk yatırımları konusunda Medical Park Sağlık Hizmetleri AŞ ile resmi görüşmelere bugün itibariyle başlandığını bildirdi.

Bordo-mavili kulübün internet sitesinde yer alan açıklamada, son günlerde kamuoyunda oluşan bilgi kirliliğini gidermek amacıyla, yönetim kurulu tarafından açıklama yapma ihtiyacı doğduğu belirtildi.

Akyazı Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde yer alan yeni stadyumun şirkete uzun süreli tahsisi konusunda, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile görüşmelere başlandığı vurgulanan açıklamada, şunlar kaydedildi:

'Görüşmeler neticeleninceye kadar ki süreçte stadyum, maçlık periyotlar halinde şirketimiz tarafından kiralanmaktadır. Bununla birlikte ilgili stadyumun isim hakkı ve diğer reklam, sponsorluk yatırımları konusunda Medical Park Sağlık Hizmetleri AŞ ile resmi görüşmelere bugün itibariyle başlanmıştır.'

Kaynak: AA