Denizli'deki Amatör Kulüplere Destek

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Beyağaç, Kale ve Tavas ilçelerindeki amatör spor kulüplerine maddi destek sağladı.

Büyükşehir Belediyesi'nin amatör spor kulüplerine destek kampanyası kapsamında Tavas ilçesinde 'Amatör Spor Kulüplerine Maddi Yardım Töreni' düzenlendi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Tavas Düğün Salonu'nda düzenlenen törende yaptığı konuşmada, belediyelerin altyapı, bina, kaldırım, arıtma tesisi yapmasının yanında, gelecekte bayrağı devralacak, ülkenin sahibi olan gençlere önem vermesi, geleceğe hazırlaması gerektiğini belirtti.

Her gencin mutlaka bir spor dalıyla uğraşması gerektiğini, sporla, sanatla, kültürle uğraşan gençlerin daha öz güvenli olacağına işaret eden Zolan, şunları söyledi:

'Başka ülkenin gençleri ülkemizdeki ve Denizlimizdeki gençlere imrensin istiyoruz. İnşallah bu yolda hep birlikte yürüdüğümüzde hedefe erken varacağız. Bu ülke bu bayrak bu vatan bu gençler bizim. En büyük servet petrol ve altın madenleri değil, yetişmiş donanımlı gençlere sahip olmaktır. Gençliğimizin değerini bilmek, sahip çıkmak ve kaybetmemek adına her türlü imkanı seferber etmemiz gerekiyor. Bu noktada her alanda çalışıyoruz.'

Zolan, amatör spor kulüplerine yapılacak 900 bin liralık maddi destek kampanyası kapsamında Beyağaç, Kale ve Tavas ilçelerinde 19 kategoride faaliyet gösteren 7 amatör spor kulübüne 58 bin 750 lira maddi destek sağladıklarını kaydetti.

Düzenlenen programa, Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, Kale Belediye Başkanı Erkan Hayla, Beyağaç Belediye Başkanı Mustafa Akçay, Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan ve Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Feyyaz Ceşen katıldı.

Kaynak: AA