Antalyaspor İle Karabükspor 33. Randevuda

Antalyaspor ile Kardemir Karabükspor Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında 33. kez karşı karşıya gelecek.

Antalyaspor ile Kardemir Karabükspor, Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında oynayacakları karşılaşmayla 33. kez karşı karşıya gelecekler. Geride kalan 32 mücadeleden kırmızı-beyazlılar 7 kez galip gelirken, Karabükspor ise 14 kez sahadan 3 puanla ayrıldı. 11 maçta ise taraflar birbirine üstünlük sağlayamadı.

Karabükspor daha üstün”

Bugüne kadar Antalyaspor ile Kardemir Karabükspor, 32 kez karşı karşıya geldi. Kırmızı-beyazlılar, geride kalan 32 maçta 7 galibiyet, 11 beraberlik ve 14 yenilgi aldı. İki takım Spor Toto Süper Lig’de 13 kez karşılaşırken, bu maçlarda Antalyaspor 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 7 yenilgi elde etti. Karabükspor ile Antalyaspor, TFF 1. Lig’de 2, Spor Toto 2. Lig’de 16 ve 1 kez de hazırlık maçında karşı karşıya geldi.

En gollü maçta 5 gol

Kırmızı beyazlılar ile Kardemir Karabükspor arasında oynanan 32 maçta en farklı skor 2 kez elde edilen 4-0’lık skorlar oldu. İki takım arasında oynanan en gollü maç ise 2016-2017 sezonunun ilk yarısında Karabük’te oynanan ve 3-2 sona eren maç olarak kayıtlara geçti. Yine iki takım arasında 1975-1976 ve 1997-1998 yıllarında oynanan ve biri Antalyaspor’un biri de Karabükspor’un 4-0 üstünlüğü ile sona eren maçlar da en fazla atılan goller arasında yer aldı.

Antalya 27, Karabükspor 35 gol attı

Antalyaspor ile Kardemir Karabükspor arasında 1972-1973 sezonundan bu sezona kadar oynanan 32 maç sonunda iki takım toplam 62 gol kaydetti.

Antalyaspor rakibinin kalesine 27 gol atarken, Kardemir Karabükspor ise 35 golle karşılık verdi.

3 oyuncu cezalı

Antalyaspor’da, ceza sınırında bulunan ve Konyaspor maçında sarı kart gören Danilo, aynı maçta çalınan penaltı sonrası hakeme itiraz eden ve çift sarı kartla oyun dışı kalan Chico ile yine aynı mücadelede çift sarı kart sonucu kırmızı kart gören Charles, Karabükspor maçında forma giyemeyecek.

5 oyuncu ceza sınırında

Antalyaspor’da, 5 oyuncu ceza sınırında yer alıyor. Ligde gördükleri 3 sarı kartla sınırda olan Deniz Kadah, Samuel Eto’o, Chico, Sakıp Aytaç ve Yekta Kurtuluş Karabükspor maçında kart görmeleri halinde bir sonraki hafta oynanacak olan Akhisar Belediyespor maçında takımdaki yerlerini alamayacak. Atiker Konyaspor maçında çift sarı karttan kırmızı kart gören Brezilyalı Chico, aynı zamanda sarı kart sınırında da yer aldı.

Muhtemel 11

Antalyaspor - Kardemir Karabükspor mücadelesi yarın saat 13.30’da Antalya Arena Stadyumu’nda oynanacak. Kırmızı-beyazlıların mücadeleye şu 11 ile çıkması bekleniyor:

"Fornezzi, Salih Dursun, Celustka, Diego Angelo, Sakıp Aytaç, Zeki, Yekta Kurtuluş, M’billa, Deniz Kadah, Mustafa El Kabir ve Samuel Eto’o."

Kaynak: İHA