Akçakale Belediyesi Halı Saha Futbol Turnuvası Başladı

Şanlıurfa’nın Akçakale ilçe Belediyesi tarafından düzenlenen halı saha futbol turnuvası, Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan’ın başlama vuruşuyla start aldı.

Akçakale Belediyesinin, sporun birleştirici gücünden yararlanarak merkez ve kırsal mahalleler arasındaki birlik, beraberlik ve kaynaşmayı sağlamak amacıyla organize ettiği futbol turnuvası, ilçe merkezi ve kırsaldan altışar mahalle takımının katılımıyla başladı.

Akçakale Kaymakamlığı Halı Sahası’nda oynanan ilk karşılaşmanın santra vuruşunu Başkan Ayhan yaptı. Ayhan, daha sonra, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları, Akçakalespor Kulübü Başkanı Bozan Yavuz ve Akçakalespor Teknik Direktörü Mehmet Emin Onhan ile birlikte karşılaşmayı izledi.

Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan, turnuva ile mahalleler arasındaki kaynaşmayı sıcak tutmayı hedeflediklerini ifade etti.

Sportif aktivitelerin bu turnuva ile sınırlı kalmayacağını belirten Ayhan, ilerleyen günlerde farklı branşlarda da turnuvalar düzenleyeceklerini kaydetti.

Turnuvaya katılan takımlara başarılar dileyen Ayhan, “Turnuvamız inşallah hiçbir sakatlık yaşanmadan, başladığı gibi neşe içerisinde tamamlanır” dedi.

15 gün sürecek turnuva sonunda dereceye giren ilk 3 takıma çeşitli hediyeler verilecek.

Kaynak: İHA