Türkiye Okul Sporları Basketbol Yarı Final Turnuvası Başladı

İskenderun Spor Salonu ve Sakarya Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek olan Türkiye Okul Sporları Gençler Kız-Erkek Basketbol Yarı Final Turnuvası 16 takımın katılımıyla başladı.

Müsabakalar öncesi İskenderun Spor Salonu’nda açılış töreni gerçekleştirildi.

İskenderun Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür Vekili Ferit Ali Gündel, toplamda 13 ilden 16 takımın katıldığı müsabakalara 200 sporcunun iştirak ettiğini söyledi.



Gündel, ilçede misafir olarak bulunan kafilelerin güzel anılarla ilçeden ayrılması ve fair play kuralları çerçevesinde sakatlık olmadan, turnuvanın galibinin dostluk ve centilmenlik olması dileğiyle tüm sporculara başarılar diledi.

İskenderun Spor Salonu’nda yapılan açılış maçında erkeklerde, Özel Beyza Fen Lisesi Kahramanmaraş ile Özel Gelişim Koleji İzmir takımları karşı kaşıya gelirken, Sakarya Spor Salonu’nda yapılan kızlarda ise Özel Akdeniz Koleji Adana, Özel Batman Doğa Anadolu Lisesi takımı maçlarıyla turnuva başladı.

Tüm takımların katılımıyla gerçekleştirilen törene İskenderun Deniz Üs Komutanı Deniz Kurmay Albay Aykar Tekin, İlçe Mili Eğitim Müdürü Mehmet Tuğrul, İskenderun Belediye Başkan Vekili Levent Duman, İskenderun Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür Vekili Ferit Ali Gündel, Hatay Büyükşehir Belediyesi 3. Bölge Zabıta Müdürü Ahmet Keskin, Türkiye Basketbol Federasyonu temsilcilerinin yanı sıra çok sayıda öğrenci katılım gösterdi.

Kaynak: İHA