Oturarak Voleybol 1. Ligi

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Oturarak Voleybol 1. Lig birinci etap müsabakalarının Karabük'te başlayacağı bildirildi.

Alaplı Anadolu Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü (ALGES) Kulüp Başkanı İsmail Korkut, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Karabük'te 17-19 Şubat tarihlerinde yapılacak Oturarak Voleybol 1. Ligi (Paravolley) hazırlıklarını tamamladıklarını söyledi.

Takıma iki çok önemli transfer yaptıklarını ifade eden Korkut, 'Voleybolu bırakmadan önce bir dönem Erdemir'de voleybol oynamış 100'ün üzerinde Milli Takımın formasını giyen Mehmet Yılmaz ve İran'lı sporcu Ramezan Zandi Nezami transfer ederek takımızı güçlendirdik. Bu yıl hedefimiz şampiyonluk. İnşallah centilmence güzel bir lig olur.' diye konuştu.

Eski Milli Voleybolcu Mehmet Yılmaz da, oturarak Voleybol oynamanın çok zor olduğunu belirterek, 'Yeni bir sezon başlıyor. Geçen yıl Başkent Olimpik ve Paralimpik Kulübünde şampiyonluk yaşadık. İnşallah Alaplı ile şampiyon olarak ligi sonlandırırız. Oturarak oynamak çok zor olduğu gibi büyük çaba ve mücadele gerektiriyor. ' dedi.

Kaynak: AA