Madalya Avcıları Başkan Kafaoğlu'nu Ziyaret Etti

Altıeylül Belediyesi Spor Kulübü Taekwondo Spor Takımı Antalya’da düzenlenen 4.Uluslararası Türkiye açık Taekwondo Şampiyonasına katılarak 18 madalya aldı. Sporcular turnuva dönüşü kazandıkları madalyalar ile birlikte Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu’nu ziyaret ettiler.

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, belediyeye ait spor kulübünün elde ettiği başarılardan dolayı sevincini dile getirdi. Sporcuların ziyaretinde konuşan başkan Kafaoğlu, "Sizleri tebrik ediyorum, 8 ülkenin katıldığı turnuvadan 8 Altın, 5 Gümüş ve 5 Bronz olmak üzere toplamda 18 madalya ile Antalya’dan döndünüz. Yakalanması zor bir başarı, azmedince, çalışınca, sabredince ve en önemlisi disiplinli olunca başarı gerçekleşiyor. Hepinizi yürekten kutluyorum. Hocalarımızın da bu başarıda emeği çok büyük, onlar olmazsa bu başarılar olmaz tabii. Burada sizin de gayretleriniz çok önemli, bu unsurlar yan yana gelince başarıları elde edilmemesi kaçınılmaz oluyor. Hepinizi başarılarınızdan dolayı tebrik ediyorum, sizleri yürekten kutluyorum" dedi.

Sporcular Başkan Zekai Kafaoğlu’na önümüzdeki günlerde yapılacak olan Türkiye Şampiyonasından da derece yaparak madalyalar ve kupa ile döneceklerinin sözünü verdiler.

Kaynak: İHA