İzmir'de İki Büyük Yarış, İki Büyük Heyecan

İzmir Ülkü Motorsporları Kulübü tarafından Ülkü Park Pistinde düzenlenen kış kupasının dördüncü ayak yarışı ve V2 Challenge ikinci etap yarışlarında yarışacak pilotlar, asfaltın tozunu attıracak.

Her ayağı merakla beklenen kış kupası mücadelesinde sona yaklaşılırken, heyecan adeta zirve yaptı. İzmir Ülkü Motorsporları Kulübü tarafından Ülkü Park Pistinde düzenlenen yarışta 19 pilot start alacak. 19 Şubat’ta saat 13.00’te başlayacak yarışlarda, pilotlar dört kategoride yarışacak ve her bir kategoride alınan dereceye göre puan elde edecek.

Türk yarış otomobili Volkicar’lar ile düzenlenen ve motorsporlarına başlamak için en uygun yarışma imkanı sunan V2 Challenge, ikinci etap yarışları ile de devam ediyor. İlk etap yarışları ile pisti tanıyarak araçlarına adapte olan pilotlar, kıyasıya rekabet ile ikinci etap yarışlarında birincilik için yarışacak. 18 pilotun start alacağı V2 Challenge mücadelesi, yine 19 Şubat’ta kış kupasının hemen ardından saat 15.00’te Ülkü Park Pistinde başlayacak. Sezon sonu dereceye giren pilotlara ise toplamda 10 bin TL ödül verilecek. Yarışlar sonunda genel klasmanda birinci olan pilot 6 bin TL, ikinci olan 3 bin TL ve üçüncü olan da bin TL’lik para ödülünün sahibi olacak.

Kaynak: İHA