Engelli Voleybolculardan Başkan Tekin'e Teşekkür Ziyareti

Türkiye şampiyonası 1. Etap maçları için Karabük’e hareket eden Alaplı Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü başkan, teknik ekip ve voleybolcuları, yola çıkmadan önce Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin’i ziyaret ederek, spora, sporcuya ve kulüplerine verdiği destekten dolayı teşekkür ettiler.

Alaplı Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı İsmail Korkut, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin’in göreve geldiğinden bu yana kendilerine ve spora tam destek verdiğini ifade ederek, “Alaplı Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü olarak kurduğumuz voleybol takımıyla geçen yıl 1. Lig’de 6. olduk. Bu yıl daha iyi dereceler elde etmeyi hatta şampiyon olmayı hedefliyoruz. Tabii, elde ettiğimiz bu başarılarda sizlerin verdiği desteğin büyük katkısı var. Sağolun, bizlere her zaman yardımcı oluyorsunuz. Bizler de, bu desteğin karşılığını Alaplı ilçemize vermeye çalışıyoruz. İnşallah, ilçemizin adını daha çok duyuracağız. Desteklerinizden dolayı bir kez daha sizlere teşekkür ediyorum“ dedi.

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin de, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da spora ve sporcuya ellerinden gelen desteği vermeye devam edeceklerini belirterek, “Alaplı Belediyespor futbol takımımız da şampiyonluk için yarışıyor. İnşallah, hem sizler, hem de Alaplı Belediyespor futbol takımımız şampiyon olur ve ilçemizin tanıtımına katkıda bulunur.İlçemize hep birlikte hizmet edeceğiz, ilçemizi hep birlikte her alanda kalkındıracağız. Ama maalesef, bazen hizmet etmek bir yana siyasetten hizmetlere engel olmayan isteyenler de çıkıyor. Ben sizlere bir kez daha üstün başarılar diliyorum ve başarılı olacağınıza da yürekten inanıyorum. Biz de her zaman sizlere desteğimizi devam ettirmeye hazırız“ dedi.

Kaynak: İHA