Döşemealtı Kadın Futbol Takımı Kireçburnu'nu Ağırlıyor

Türkiye Kadınlar Futbol 1. liginde 1207 Antalya Döşemealtı Belediye Spor Kadın Futbol takımı Kireçburnu Spor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Play-off a en iyi yerde girmek için mücadele eden Döşemealtı Kadın Futbol takımı oyuncuları Kireçburnu maçı öncesi Danimarka 1’nci lig takımlarından Varde takımı ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Kundu’da Wow Spor Center’de yapılan maçı Danimarka ekibi 1-0 kazanırken, Sportif Direktör Hüseyin Türk takımının oynadığı futboldan memnun olduğunu söyledi.



Pazar günü saat 13.00’da Yeşilbayır Şehit Er Tevfik Cebeci stadyumunda Kireçburnu Kadın Futbol takımını konuk edecek olan 1207 Antalya Döşemealtı Belediye Spor Kadın Futbol takımında sakatlığı devam eden Lady ile cezalı Serra forma giyemeyecek. Her maça olduğu gibi Kireçburnu karşılaşmasına da mutlak galibiyet parolasıyla çıktıklarını söyleyen Hüseyin Türk, "Amacımız kalan 5 maçımızı da kazanarak ligi en üst sırada tamamlamak. Play-off a en iyi puanla başlamak ve şampiyon olarak Avrupa’ya gitmek istiyoruz. Bunun için tüm engelleri tek tek aşacağımıza eminim. Bu haftaki maça tüm taraftarımızı bekliyoruz" diye konuştu.

Kaynak: İHA