Başkan Taşçı'dan Teşekkür

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Bu şehrin çocukları, bu şehrin takımına sahip çıkıyor. Samsunspor efsanesinin diriliş dönemine şahitlik ediyoruz. Herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Atakum Belediyesi ve Samsunspor Kulübü işbirliği ile başlatılan “Bu Aşkın Kahramanı Sensin” kampanyası, Samsunluları, Samsunspor sevdasıyla kucaklaştırmıştı. Kampanyaya gösterilen ilgi ve destek karşısında gurur duyduğunu söyleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Şehrimizin takımının, hak ettiği yere gelmesi için desteğe ihtiyacı var. Bu gerçekten hareketle Samsunspor Kulübü ile birlikte Bu Aşkın Kahramanı Sensin kampanyasını başlattık. Önceki gün gerçekleştirdiğimiz gala gecesinde, Samsunspor sevdası olan hemşehrilerimizle aynı salonda buluştuk. Sadece iki saatlik bir zaman diliminde 30 bin Samsunspor forması satıldı. Hedefimiz olan 155 bin formanın satışı için şu an büyük bir destek söz konusu. Bu şehrin çocukları, bu şehrin takımına sahip çıkıyor. Bu Aşkın Kahramanı Sensin kampanyası ile Samsunspor efsanesinin diriliş dönemine şahitlik ediyoruz. Bizi bu büyük kampanyada yalnız bırakmayarak herkese teşekkür ediyorum. Kampanyamız dalga dalga yayılıyor. 81 ilimizdeki Samsunlu hemşehrilerimiz, kampanyaya dört elle sarılıyor. Samsunsporumuzun hak ettiği yer kesinlikle Süper Lig’dir. Bunun olması için biz üzerimize düşeni yapıyoruz. 155 bin formanın satışıyla kulübümüzün kasasına ciddi bir miktarda destek oluşturuyor. Kampanyaya sadece forma satışı olarak bakmayın. Türkiye, bu kampanyayı konuşuyor. Bu kampanya, Samsunluları birlik ve beraberlik içerisinde olmaya, güç birliği yapmaya teşvik ediyor. Böyle önemli bir kampanyaya öncülük etmek bizim için son derece gurur verici. Bu şehirde yaşıyor olmaktan, bu şehrin takımına sevdalı olmaktan gururluyuz. Samsunlu olmak onurumuz, Samsunsporlu olmak gururumuzdur” diye konuştu.

Bu Aşkın Kahramanı Sensin kampanyasının Mayıs ayına kadar devam edeceğini söyleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "30 bin forma satışı ile başladığımız ve her an desteğin artarak devam ettiği kampanyamız Türkiye’ye örnek oldu. Şehrimizde büyük yankı uyandıran Bu Aşkın Kahramanı Sensin kampanyası sadece şehrimizdeki değil diğer illerdeki hemşehrilerimizi de heyecanlandırdı. Birçok ildeki Samsun hemşehri dernekleri, federasyonları desteklerini büyüterek sürdürüyor. Tüm Samsunspor sevdalılarını, Samsun aşıklarını kampanyaya destek olmaya ve 55 TL karşılığında hem Samsunspor forması sahibi olmaya hem de takımımıza destek olmaya davet ediyorum. Bu birlik ve beraberlik içerisinde, Samsunsporumuz en kısa sürede hak ettiği yere ulaşacaktır. Kapıda ödeme, kısa mesaj sistemi ve store satışlarıyla kampanyamız devam ediyor. Destek olan herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA