Alaplı'da Hedef Şampiyonluk

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Oturarak Voleybol 1. Lig birinci etap müsabakaları Karabük’te başlıyor.

Alaplı Anadolu Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü (ALGES) Karabük’te 17-18-19 Şubat tarihleri arasında yapılacak olan Oturarak Voleybol 1. Ligi (Paravolley) hazırlıklarını tamamladı. Kulüp Başkanı İsmail Korkut, yaptığı açıklamada, Eylül ayından bu yana takım olarak lige çok iyi hazırlandıklarını söyledi

Takımıza iki çok önemli transfer yaptıklarını ifade eden Korkut, "Voleybolu bırakmadan önce bir dönem Erdemir’de voleybol oynamış 100’ün üzerinde Milli Takımın formasını giyen Mehmet Yılmaz ve İranlı sporcu Ramezan Zandi Nezami transfer ederek takımızı güçlendirdik.Bu sene hedefimiz şampiyonluk. İnşallah centilmence güzel bir lig olur" diye konuştu.

Eski Milli voleybolcu Mehmet Yılmaz’da, Oturarak voleybol oynamanın çok zor olduğunu belirterek, "Yeni bir sezon başlıyor. Gecen yıl Başkent Olimpik ve Paralimpik Kulübünde şampiyonluk yaşadık. İnşallah Alaplı ile birlikte ligin sonunda şampiyon olarak ligi sonlandırırız. Yıllarca gerek kulüp bazında olsun gerekse Milli takımda voleybol oynadım. Normal voleybolda vücudumuzun her yerini kullanabiliyoruz, koşabiliyoruz. Ama oturarak voleybolda sadece kolla oynuyorsunuz. Oturarak voleybol oynamak çok zor olduğu gibi büyük çaba,mücadele gerektiriyor" dedi.

Kaynak: İHA