Şehitkamil, 3 Maçlık Galibiyet Serisini Sürdürme Peşinde

Türkiye Futbol Federasyonu Bölgesel Amatör Lig’in 18. haftayı galibiyetle kapatan Şehitkamil Belediye Spor Kulübü, Pazar günü deplasmanda karşılaşacağı 62 Pertek Spor Kulübü maçından da 3 puanla ayrılmayı amaçlıyor.

Hafta sonunda kendi sahasından 11 Nisan Spor Kulübü’nü 2-1 yenen Şehitkamil Belediyespor Kulübü, ligin 19. haftasında deplasmanda 62 Pertek Spor Kulübü takımı ile karşılaşacak. Yeşil-siyahlı Gaziantep temsilcisi, 19 Şubat Pazar günü saat 14.00’da deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Tüm maçlar bizim için final değerindedir

Şehitkamil Belediye Spor Kulübü Antrenörü Seçkin Göksel, 62 Pertek Spor maçından galibiyetle ayrılarak, çıkışını sürdürmek istediklerini söyledi.

Kalan tüm maçların final niteliğinde olduğunu belirten Göksel, "Elde ettiğimiz 3 puan serisini devam ettirmenin mutluluğu içerisindeyiz. Son olarak kendi evimizde 3 puan aldık. Şimdi de deplasmanda önemli bir karşılaşma oynayacağız. Ligde üst sıralara çıkışımızı sürdürmeyi hedefliyoruz. Ligde tüm maçlar bizim için final değerindedir. Maç günü teknik ekibimiz ve yeşil-siyahlı kramponlarımız, 3 puan parolasıyla sahada hazır olacak. Ümit ediyorum ki 90 dakika sonrasında gülen taraf biz oluruz ve üst üste 4. maçımızı da kazanırız. Oyuncularıma olan güvenim tam. Sahada ellerinden gelen çabayı göstereceklerinden eminim. Galip gelerek moralli bir şekilde yolumuza devam etmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA