Sabri Sarıoğlu dünya rekoruna ortak oldu

Galatasaray'da 2002'den beri A takımda olan Sabri Sarıoğlu, Igor Tudor'un gelmesiyle birlikte kariyerindeki 16. teknik direktörle çalışacak.

Sabri Sarıoğlu dünya rekoruna ortak oldu
2002'den beri A takımda olan Sabri Sarıoğlu, bir hoca daha eskitti! Riekerink'e veda eden Sabri'nin Galatasaray'da gördüğü 16. teknik direktör Tudor oldu.

Galatasaray'ın altyapısından yetişen 32 yaşındaki futbolcu, A takımda ilk kez 2002-2003 sezonunda Fatih Terim döneminde forma giymişti. 2001-2002 sezonunda da A takım kadrosunda olan Sabri, Mircea Lucescu tarafından şans bulamamıştı.

Sabri Sarıoğlu dünya rekoruna ortak oldu

BİRÇOK İSMİ KESTİ

Galatasaray taraftarının beğenisi bir türlü kazanamayan Sabri Sarığlu buna rağmen kendi mevkiisine transfer edilen oyuncuların hemen hemen hepsinden formayı almayı başardı. Ünal Aysal döneminde bir ara kadro dışı kalmasına rağmen Dursun Özbek yönetiminin gelişiyle yeniden takıma dönen Sabri, Tudor'un gelişiyle 15. teknik direktörle çalışmış olacak.

TEK RAKİBİ ZANETTİ

Sabri Sarıoğlu'nun Avruapa futbolundaki rakibi ise 19 yıllık futbol kariyerine 17 teknik adam sığdıran Inter'in efsane isimlerinden Javier Zanetti oldu.

Sabri Sarıoğlu dünya rekoruna ortak oldu

İKİŞER KEZ TERİM VE HAGI'YLE ÇALIŞTI

Tecrübeli sağ bek oyuncusu, Jan Olde Rikerink'in görevden alınmasıyla birlikte çalıştığı teknik direktörlere bir yenisini daha ekledi.

Fatih Terim ve Gheorghe Hagi ile ikişer dönem çalışan Sabri'nin, sarı kırmızılılara beraber hizmet verdiği teknik direktörlerin listesi şöyle:

1.
Mircea Lucescu

2.
Fatih Terim

3.
Gheorghe Hagi

4.
Eric Gerets

5.
Karl Heinz Feldkamp

6.
Cevat Güler

7.
Michael Skibbe

8.
Bülent Korkmaz

9.
Frank Rijkaard

10.
Bülent Ünder

11.
Roberto Mancini

12.
Cesare Prandelli

13.
Hamza Hamzaoğlu

14.
Mustafa Denizli

15.
Jan Olde Riekerink