Necip Çarıkçı Açıklaması 'Hoca Değiştirmek Çözüm Değil'

Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı, Teknik Direktör Fuat Çapa ile ilgili eleştirilere yanıt vererek, "Hoca değiştirmek çözüm değil. Biz doğrunun yanındayız. Hocamızla görüşüyoruz. Hocayı gönderdin kimi alacaksın" dedi.

Teknik Direktör Fuat Çapa’yla ilgili basın mensuplarının soruları yanıtlayan Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı, "Biz hocamızla iyi niyetle yola çıktık. Hocamız çok düzgün bir insan. Takımı çalıştırması ve vizyonuna baktığımız zaman sahadaki antrenman şekli hakikaten çok orijinal bir hoca. Türkiye’deki futbolcular bazen teknik direktörün dediklerini uygulayamıyor. Bu birazda zaman istiyor. Hoca değiştirmek çözüm değil. Biz doğrunun yanındayız. Hocamızla görüşüyoruz. Hocayı gönderdin kimi alacaksın. Hep değişik olaylar. Boluspor hocamızda burada bakar durumu değerlendirir. Çünkü çok doğru bir kişilik. Ona göre zaman her şeyin ilacı. Biz iyi düşünmek zorundayız. Bu anlamda biz Fuat hocayı destekliyoruz" ifadelerini kullandı.

"İlk 2 şansımız devam ediyor"

Her takımın düşüş zamanın olduğunu söyleyen Çarıkçı, "Boluspor bu düşüşü yaşıyor. Ama ben taraftarın inanmasını bekliyorum. Artık bu işin sonuna geldik. Birazda morale ihtiyaç var. Bu düşüşten dolayı da futbolcular demoralize oluyor. Eğer biz bunu atlatırsak beklediğimiz o seri galibiyetleri alacağız. Taraftarımızdan özellikle ben bu hafta rica ediyorum. Bu takıma güvensinler. Ümraniye maçını inşallah alacağız. Hala Necip Çarıkcı olarak, ilk 2 şansımızın devam ettiğine inanıyorum. Olmazsa ilk 6 diyorum. O konuda da bizim kendi güvenimiz var. Yönetim kuruluyla da hem fikiriz. Tek istediğimiz bir morale ihtiyacımız var. Özellikle bu hafta bizim için kader haftası. Taraftarımızda, basınımızda yanımızda olsun" diye konuştu.

Kaynak: İHA