Manisaspor'da Hedef Giresunspor Maçı

Teknik direktör Karafırtınalar:'Aldığımız galibiyetlerin anlam kazanması için Giresunspor'u da yenmek istiyoruz'.

TFF 1. Lig'de son 2 haftayı kayıpsız geçen Manisaspor'un teknik direktörü Sait Karafırtınalar, 'Aldığımız galibiyetlerin anlam kazanması için Giresunspor'u da yenmek istiyoruz.' dedi.

Karafırtınalar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, son haftalarda zorluk derecesi yüksek müsabakalar oynadıklarını belirtti. Bu müsabakalarda, 17. haftada Boluspor ile son saniyelerde yedikleri golle berabere kaldıklarını, düşme hattındaki rakiplerinden Elazığspor deplasmanından da 18. haftada 1 puanla döndüklerini hatırlatan Karafırtınalar, şöyle konuştu:

'İç sahada 5-2 yendiğimiz Ümraniyespor, son 7 haftada kalesinde sadece 3 gol yemişti. Geçen hafta da yaklaşık 20 bin taraftarının desteği bulunan Eskişehirspor'u 5-1 mağlup ettik. Son haftalardaki kaybetmeme geleneğimizi bu iki galibiyetle taçlandırdık. Devre arasında gelen oyuncularımız nokta transferlerdi. Bu başarımızda transferlerimizin yanı sıra mevcut oyuncularımızın da ciddi katkısı vardı. Önümüzde yine zorlu bir periyot var.'

Karafırtınalar, bu hafta Giresunspor'u konuk edeceklerini belirterek, 'Rakibimiz yenmesi halinde ilk 2 için avantaj yakalayacak. İkinci devrenin en çok puan toplayan iki takımının mücadelesi olacak. Aldığımız galibiyetlerin anlam kazanması için Giresunspor'u da yenmek istiyoruz. Kalan haftalarda puan barajımız yok, kalan 14 maçta da en iyi sonucu almak istiyoruz.' ifadelerini kullandı.

Cezalı İsmail Haktan Odabaşı'nın forma giyemeyeceği Manisaspor'da, Gökhan Sazdağı ve Ufuk Budak'ın rahatsızlıkları bulunuyor.

Son 4 haftada yenilmeyen ve bu maçlarda 2 galibiyet ve 2 beraberlik alan Manisaspor, 14 gol attı. Bahattin Köse'nin 5 gol bulduğu bu periyotta, Dimov ile İsmail Haktan Odabaşı ikişer, Ozan Sol, Erman Bulucu, Gökhan Sazdağı, Ufuk Budak ve Sebaihi ise birer gol kaydetti.

Kaynak: AA