Kepez Belediyespor Antalya Şampiyonu Oldu

Kepez Belediyespor U-16 Basketbol takımı Basketbolu Destekleyenler Kulübü’nü (BDK) 48-75 mağlup ederek Antalya şampiyonu oldu.

U-16 Erkekler Basketbol Ligin’de Kepez Belediyespor play-off karşılaşmalarında 6 karşılaşma sonunda kupaya uzandı. Son maçında BDK’ı sahasında üstün bir oyunla 48-75 mağlup eden Kepez Belediyespor Antalya şampiyonu oldu. Şampiyon Kepez Belediyespor karşılaşma sonunda büyük sevinç yaşarken, kupa töreninde şampiyonluğu doyasıya yaşadı. Antalya şampiyonu olan Kepez Belediyespor Manisa’da düzenlenecek Bölge Şampiyonası’na gitmeye hak kazandı.

Şampiyon takımın Koçu Halil Kır, “Çok çalıştık. Yazdan süre gelen iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Hedefimiz Antalya şampiyonu olmaktı ve bunu gerçekleştirdik. Ekip halinde çok emek vererek bu başarıyı elde ettik. Hedefimiz Bölge Şampiyonasında Antalya’yı en iyi şekilde temsil etmek ve başarılı olmak. Bu başarının altında yetenek taramalarında keşfettiğimiz yetenekler ve spor okullarından seçtiğimiz oyuncu gurubunun takım olması var” dedi.

Kaynak: İHA