'Kazandığımızda Play-Off'a Yakın Bir Konuma Yükselebiliriz'

Altınordu Teknik Direktörü Eroğlu: 'Adana Demirspor karşısında kendi sahamızda avantajımızı kullanıp kazanmak istiyoruz'.

TFF 1. Lig'de 18 Şubat Cumartesi günü Adana Demirspor'u konuk edecek Altınordu'nun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, 'Kendi sahamızda avantajımızı kullanıp kazanmak istiyoruz.' dedi.

Eroğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, her maçın kendine özgü bir zorluğu ve final havası olduğunu kaydetti. Ligde her türlü sonucun alınabildiğini ifade eden Eroğlu, 'Geçen hafta aldığımız galibiyet, çıkışımızın başlangıcı olabilir. Göztepe maçında ikinci yarıda oynadığımız futbolun bizi yukarıya taşıyacağını söylemiştim.' diye konuştu.

Eroğlu, bu hafta karşılaşacakları Adana Demirspor'un camiası, taraftarı, teknik heyeti ve futbolcusuyla saygı duydukları bir rakip olduğunu belirterek, şöyle konuştu:

'Rakibimiz 3 mağlubiyetle ligin en az yenilgi alan takımlardan biri. Oyunu bırakmayan, son dakikalarda gol bulabilen, gol bölgesinde önemli isimleri olan bir ekip. Biz de buna önlem alma anlamında çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bizim için rakibin gücü var ama bizim de gücümüz var, eşit durumdayız. Kazandığımızda play-off'a yakın bir konuma yükselebiliriz. Bu anlamda çok önemli bir maç. Kendi sahamızda avantajımızı kullanıp kazanmak istiyoruz.'

Serkan Göksu'nun cezalı, Oğulcan Ülgün'ün ise ayağında problemi olduğunu anlatan Eroğlu, 'Bizim zaten haftalardan beri eksik oyuncularımız oluyor ama sistemi oturttuğumuz için forma giyen herkes en iyi şekilde görevini yerine getiriyor.' ifadelerini kullandı.

Eroğlu, bir soru üzerine Hasan Kabze'nin profesyonelliğinin tartışılamayacağının altı çizerek, 'Çok genç bir takımız, o nedenle saha içinde ve dışında Hasan'ın liderliği çok önemli. Geçen hafta skor anlamında katkı sağlamasının dışında maçın içinde gerçekten takımı yönlendiren, pas alışverişini sağlayan ve takımla konuşan bir görüntü çizdi. O bizi mutlu etti.' değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA