Hentbol Grup Müsabakaları Adıyaman'da Yapılacak

Anadolu Yıldızlar Ligi Hentbol Çeyrek Final Müsabakaları Adıyaman’da yapılacak.

Spor Genel Müdürlüğü Spor Faaliyetleri Daire Başkanlığının programında yer alan, 12 ilden 24 takımın ve 450 sporcu, antrenör ile idarecinin katılacağı Anadolu Yıldızlar Ligi Hentbol Çeyrek Final Müsabakaları Adıyaman’da gerçekleştirilecek. Gençlik Hizmetleri ve Spor Adıyaman İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, 17-19 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek müsabakalarla büyük bir organizasyona ev sahipliği yapacaklarını söyledi.

Müdür Bağcı, “Sporun tabana yaygınlaştırılması, daha fazla müsabakanın yapılması, kulüplere ve milli takımlara alt yapı oluşturulması, illerdeki yerel faaliyetler sonucu bir üst gruba katılamayan yetenekli sporcuların spora kazandırılması amacıyla ülkemiz genelinde uygulamaya konulan Anadolu Yıldızlar Ligi Hentbol Çeyrek Final kız ve erkek Müsabakaları Adıyaman Yenimahalle ve Belediye Kapalı Spor Salonlarında yapılacaktır.Adıyaman, Gaziantep, Şanlıurfa, Siirt, Batman, Mardin, Van, Elazığ, Tunceli, Malatya, Bitlis ve Iğdır illerinden çok sayıda sporcu, antrenör ve idareciyi ilimizde misafir etmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Umarım 3 gün centilmenlik ruhu içerisinde sürecek müsabakalarda sporcularımız birbirleriyle kaynaşarak güzel dostluklar kurar. Ben tüm halkımızı, hentbol severleri ve basın mensuplarımızı bu güzel organizasyona davet ediyorum” dedi.

Müdür Bağcı, yarışmalarda dereceye giren illerin ve takımların Türkiye Yarı Final Müsabakalarına terfi edeceklerini belirtti.

Kaynak: İHA